På den här bloggen förekommer sponsrade länkar. Alla åsikter är dock mina egna och jag rekommenderar enbart produkter som jag själv kan stå bakom. Om du köper en produkt via någon av länkarna ovan så hjälper du mig att komma ett steg närmare mitt mål, nämligen att i framtiden bli ekonomiskt friare, kunna jobba mer med den här bloggen och framförallt få möjlighet att bli mer flexibel med tiden jag kan tillbringa med de viktigaste människorna i mitt liv: mina barn.

Jag förespråkar medveten konsumtion och när jag rekommenderar en vara eller tjänst avser jag inte att uppmuntra dig till några onödiga inköp. Jag är, vilket de som följer bloggen vet, emot överkonsumtion, förstaledskonsumtion (som motsats till second hand-shopping) och konsumtion som förströelse, men tycker att shopping är helt okej om den är genomtänkt, hållbar och ger möjlighet att leva långsiktigt miljövänligt. Helst ska saken du köper heller inte behöva sluta som avfall, utan istället gå att återvinna.

Att hålla sig ajour med klimatsmarta varor tycker jag dock är viktigt för att kunna göra egna medvetna val. Därför har jag också valt att berätta och tipsa om smarta konsumtionsvaror på bloggen.