IMG_8816

Det började med ett hederligt gammaldags tvålkok och fortsatte med plastbantning. Fyrabarnsmamma kemikaliespanar och inspireras av fenomen och människor som på olika sätt lever eller strävar efter ett kemtvättat familjeliv.

En blogg om hållbarhetstänk, kemikaliereducering, jakten på de dolda gifterna i vår vardag och hur man kan leva både klimatsmart och ekonomiskt på samma gång.

Följ min blogg med Bloglovin. Du hittar mig även på Instagram och Facebook.

Fokus 2017

Kan en fyrbarnsfamilj som bor i lägenhet mitt i stan producera noll avfall? Det är en fråga som jag och barnen försöker ta reda på genom att reducera alla engångsprodukter, undvika matsvinn, inomhuskompostera och pre-cycla, (det vill säga välja bort saker som inte kan återvinnas på ett bra sätt redan innan köp). Följ vår väg mot zero waste och inspireras till en mer avfallsminimerad livsstil.

The Sustainable Society

Jag ingår också i bloggkollektivet The Sustainable Society tillsammans med elva andra namnkunniga bloggare som på olika sätt fokuserar på hållbarhet i någon form. Läs mer om oss här: Nu lanserar vi The Sustainable Society. 12 kvinnliga bloggare för en hållbar livsstil.