För en tid sedan var journalisten Viola Gad från KIT här för att göra ett reportage om hur jag lever avfallsminimerat. Idag publicerades filmen. Den har visats och delats hisnande många gånger, så många att jag inte ens kan fatta det, och människor har verkligen reagerat.

P1090010.JPG

Viola Gad från KIT.

Helt fantastiskt! Förutom ett fåtal kommentarer om att jag står i mitt sprillans nya Ikea-kök och överklasspysslar med mitt skräp samtidigt som jag har eoner av tid, (de här fria fantasierna kan verkligen inte bli mer fel), så har det varit så mycket kärlek i de sociala kanalerna. Så många hejarrop och uppmuntrande kommentarer, så många som har sagt sig bli inspirerade.

KIT-filmen har verkligen satt begreppet avfallsminimering (eller leva skräpfritt tror jag Viola skriver) på kartan. Äntligen! säger jag. För det är ju detta mina bloggambitioner också handlar om: att nå ut för att inspirera andra så att vi tillsammans kan #räddavärldenlitegrann.

Tack för att du är med!

Vill du få fler handfasta tips om hur du kan leva klimatsmart, hållbart, ekonomiskt och avfallsminimerat?

Signa i så fall upp för nyhetsbrevet från Annas kemtvätt nu. Det är de små sakerna som betyder något. Att låta sig inspireras är ett stort steg på vägen. #räddavärldenlitegrann

Jag kommer aldrig att lämna ut, byta eller sälja din e-postadress. Du kan säga upp din prenumeration när du vill genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet.